donderdag 14 juni 2018

Soms.....

Soms worden de woorden mij ingefluisterd, op de raarste momenten, op de gekste plekken. Intussen ben ik eraan gewend geraakt, maar vroeger, dacht ik he?? waar komt dit vandaan?
Het blijkt dat het bijna altijd klopt, luisteren en dan het pad volgen wat verteld wordt, wat als het ware op een presenteerblad neergelegd wordt, zo van: "hier is het, pak het aan, met beide handen". 


Maar door de ruis die bijna altijd op de voorgrond aanwezig is, vergeet ik soms goed te luisteren, ben ik té bezig met allerlei andere zaken (wie niet trouwens?). Wanneer ik dan op mijn yoga-matje de verstilling inga, gebeurt er ook vaak helemaal niets. Het komt pas later, op een raar moment, op een gekke plek...….maar blijkbaar is 'mijn systeem', dan stil en rustig en dán kan ik luisteren, komen de woorden binnen. 

Ach het zal voor iedereen anders zijn, fijn is het om te weten wat er gebeurt en hoe het werkt. Fijn is het daarom op mijn yoga-mat de verstilling te zoeken en te vinden, om dan later de woorden te horen die ingefluisterd worden......om een pad te volgen, wat het leven zal veranderen.


Sometimes,
the smallest step
in the right direction

ends up
being
the biggest step 
in your life.

schrijver: deborahking.com

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.