zondag 6 oktober 2019

Belgie en Nederland, wát een heerlijke energie.Gisteren was een meer dan zalige dag.

Allereerst wakker worden met zonnestralen en herfstige mist. Wat een weelde, na een dag volledig gevuld met regendruppels.

En de dag beloofde nog fijner te worden. Gisteren zaten er 2 Belgische dames aan de tekentafel. Een grote reis werd ondernomen om hier in Reutum te komen tekenen. De datum was nog niet zo heel lang geleden gepland, en eindelijk was het zover dat we elkaar gingen ontmoeten. Want dat is het grappige, via mail en telefoon 'kende' ik één van de vrouwen, maar in het echt is het natuurlijk veel leuker.Het was een hartelijke en zeer fijne ontmoeting. We gingen de dag vullen met Energie. 
We gingen aan de slag met het tekenen van Energielinten, we dronken mijn eigen gemaakte energiewater, er werd ervaren wát een voor energie van kleuren je uit je potloden kunt halen, we voelden de energiebol tussen onze handen. We aten samen (hoe fijn kan het zijn met mensen die je nooit eerder ontmoette).

In de middag werd ons eigen persoon centraal geplaatst in een Yantra, pure energie. Omdat er nog wel wat tijd over was, werd er een roosvenster getekend.En toen...…..was de energie een beetje opperdepop. 
Met koffie en thee werd nagepraat, werden de kaarten gelezen die in de vroege ochtend getrokken waren en zo sloten we af. Wat een zaligheid. Wat een eer, dat mensen zo ver willen reizen voor 'tekenles'.

Dankbaar kijk ik terug op deze heerlijke dag. Ook omdat ik nog dingen kon vertellen en laten zien én vooral laten voelen wat nog een beetje een onbekend terrein was. Af en toe met een klein beetje 'ondertiteling' van beide kanten ging het gesprek geweldig. Haha, beide landen hebben toch wel een beetje de eigen uitdrukkingen. Maar het woord Mandala, nou dat wordt begrepen hoor, zowel in het Belgisch als in het Nederlands!

Lieve Belgische dames, dankjulliewel voor de zalige dag die ik voor mocht verzorgen!

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad! En energie??? Die kan ik ook wel goed gebruiken, misschien zelf ook eens aan de slag...

    BeantwoordenVerwijderen