zondag 13 oktober 2019

Alles heeft te maken met energie-overdracht

Zoveel draadjes in ons leven, draadjes van verbondenheid…….soms onzichtbaar en soms zó voelbaar en tastbaar. Verbondenheid met het leven om ons heen. Mensen, dieren, planten, situaties……….er zijn allemaal lijntjes naar elkaar. Het éne kan niet zonder dat andere.

We gaan er in ons razendsnelle levenstempo zo vaak aan voorbij. Maar ben je je wel bewust….dat wanneer je in het ochtendgloren gewekt wordt door vogelzang, je gevoel totaal anders is, je heel anders wakker wordt dan wanneer het klettert van de regen?

Dat wanneer je in de ochtend net 5 minuten later vertrekt naar je werk……..je misschien wel heel andere dingen onderweg tegenkomt dan wanneer je wat eerder vertrekt. Wanneer jij die glimlach aan de ander schenkt, dat die ander de dag misschien wat gekleurder ziet…..

Och zo is iedere beweging, iedere handeling……een draadje….wat zijn invloed op jou uitoefent maar ook op de ander….en niet alleen een handeling, maar ook het denken aan of over. Hoe vaak gebeurt het niet dat je aan iemand denkt…………en jawel daar gaat de telefoon óf er komt een mail van diegene binnen. Het bericht kwam door het welbekende draadje naar je toe…….Ik heb al zo vaak verteld over Emoto, hij die zichtbaar maakte, wat het met water doet wanneer er positieve energie óf negatieve energie 'over gestrooid' wordt. Zo ook met mensen, dieren en zeker ook planten. 

Echt waar, ik heb eens tijdens een heftige periode in ons huis, een bos verse bloemen gewoon zien verwelken terwijl we erbij zaten (en heftige gesprekken voerden). Ik heb het gezien met een kristal wat ik iemand gaf in een zéér, zéér pijnlijke situatie. Ze deed zelf de kristal om haar nek, en werkelijk binnen 30 minuten was het kristal vanbinnen helemaal gescheurd, verbrijzeld, terwijl ik de meest zuivere, heldere voor haar gekocht had. Dát doet energie dus, we zijn ons er zo vaak niet van bewust.
Alles heeft te maken met energieoverdracht…..alles wat leeft op Aarde, maar ook daarbuiten, heeft die energie…..alleen door de vele ‘ruis op de lijn’ nemen we het niet altijd meer waar. Maar ik leef in de overtuiging dat iedere handeling die je maakt in je leven er toe doet……….misschien niet altijd voor jezelf, maar dan wel voor een ander……


"Weet dat je nooit alleen bent,
je bent verbonden met alle mensen, planten en dieren.
Voel en ervaar hoe we met elkaar verbonden zijn.
We zijn samen, hier, op dit moment,
om met elkaar een magische weg af te leggen".


Ik wens je nog een heerlijke zondag......
(ik plaatste dit artikel al in 2017)

1 opmerking:

  1. Wat een mooi artikel is dit Ada! Het is helemaal waar.
    Zo mooi om mooie gedachten te hebben en een glimlach voor iedereen.
    Zo kunnen we de wereld mooier maken.

    BeantwoordenVerwijderen