woensdag 28 juni 2017

Gemstones....het verhaal krijgt een vervolg wat veel verder gaat.........
Gisteren kwam voor mij de bevestiging, op iets wat ik al een tijdje voelde…….het wordt tijd om het Licht terug naar onszelf te halen. En vooral om een manier te vinden om het weer toe te laten en terug te brengen in ons leven. In een wereld die maar voortraast in dwaasheid en waar menigeen zich staande probeert te houden, en waar mensen er ook vaak helemaal niet meer bij willen horen…..maar ja in ons menszijn leven we wel op en met deze Aarde. En hoe graag je ook aan de zijlijn van de gekte wil gaan staan……er zijn steeds die draadjes die je ‘meetrekken’.


Gisteren schreef ik een stukje over ‘gemstones’, of ook wel kristallen/edelstenen. Er kwamen zo ontzettend veel mooie, warme reacties…..zoveel mensen die deze manier van werken leuk vinden en ook zo graag uit willen gaan proberen. Honderden die mijn blog lazen over hóé je het Licht toevoegt in een tekening. Het bevestigde mijn gevoel wat er al langere tijd was. We zijn met elkaar er aan toe om het Licht terug te brengen bij onszelf, bij de situaties waarin we soms terechtkomen, we willen het Licht weer neer te zetten, met elkaar hier op Moeder Aarde.  

We zijn er aan toe. Allemaal op ons eigen manier. En wij, de mandalatekenaressen/tekenaars, heel veel van ons willen het Licht terug krijgen in onze creaties. Het gebeurt niet alleen in het daadwerkelijk wat verf toe te voegen. Maar weet je nog wat geometrische vormen met jou, met je lichaam en met je omgeving kunnen doen. En dan te bedenken als je aan die geometrie wat extra Licht toevoegt…….mmmm. Realiseer je wat er gebeurt als je zelf die stralende glans neerzet in je tekening? Wat het met jou doet, maar ook met je omgeving? Wat een Lichtkracht er uitgezonden kan worden, zomaar, door jouw handen gemaakt….zomaar met en door jouw mandala? (de mensen die bijv. met chakrakleuren werken, weten wat die kleuren voor invloed op je kunnen hebben, zowel lichamelijk als geestelijk).

Ik heb er al zo vaak over geschreven……een mandala is niet zomaar een tekening……het is veel meer, en het doet veel meer. Wanneer je de tijd neemt om de boeken van Drunvalo Melchezidek te lezen gaat er een wereld voor je open ten aanzien van de Heilige Geometrie en zijn enorme, vaak nog, onbekende ongekende kracht.  

En nogmaals het tekenproces van mandala’s alleen al is heerlijk én vaak een helend proces. Als we daar een lichtende kracht aan toe kunnen voegen, hoe mooi zou dat zijn…

Dus met de filmpjes van gisteren die ik voor jullie verzameld heb, met je papier en potloden en met witte verf (in welke vorm dan ook), kun je mooi zelf aan de slag, met het Licht……..om het terug te brengen in je leven, om het terug te brengen hier op Moeder Aarde………want tenslotte alle kleine beetjes helpen…….


foto bron onbekend

Ohhh en dan het idee, dat straks op al die tekentafels…….een beetje extra Licht wordt gemaakt en toegevoegd………wat dan zomaar het Universum in mag…….zie je het voor je ……..dat de wereld straks meer zal oplichten?


1 opmerking:

 1. Wat leuk om te zien hoe ook jij de gemstones hebt ontdekt.
  Ze zijn echt prachtig!
  Heel toevallig heb ik voor mijn cursisten een zomerworkshop Gemstones tekenen gepland op 19 juli en die zat binnen de kortste keren vol.
  Het is zo inspirerend en verlichtend om daar mee bezig te zijn.

  Liefs, Mariët.

  BeantwoordenVerwijderen