Winkeltje met boekjesBoekje: De 'onzichtbare’ wereld getekend in de Mandala.

Een boekje naar, wat ik hoop, naast je op je tekentafel komt te liggen, puur ter inspiratie. Waar je blij van wordt, en waar je de tekenkriebels van krijgt om zelf ook aan de slag te gaan. Waarin verteld wordt over de Natuurwezens, de kristallen en bijv. de Elementen.

Met dit boekje probeer ik je zoveel mogelijk te inspireren om zelf te gaan werken aan een mandala, én wil ik je kennis laten maken met de ‘onzichtbare’ wereld, door de wezens te laten zien, die soms zomaar bij mij op papier verschijnen. Omdat ze zó graag bij ons willen horen, maar wij vaak te druk zijn met ons leven om ze waar te nemen.

Het boekje is 63 pagina’s, A-4 formaat, gedrukt in kleur, op een mooie zware kwaliteit papier (Eco-keurmerk)

Kosten voor het boekje zijn € 13,95 wanneer je het ophaalt.
Bij verzending (T&T) zijn de kosten € 18,30

(doe ik er een mooie kaart bij voor de ‘verzendkosten-pijn’)

Het bedrag mag overgemaakt worden op:
NL55 RABO 0358 4867 18 t.n.v. A. Bouman

Je kunt het boekje bestellen via: ada@adaenpietbouman.nl
(alleen graag per mail mét je adresgegevens)

wanneer het bedrag is overgemaakt stuur ik het boekje naar je toe.

Voor verzendkosten buiten Nederland kun je het beste contact met me opnemen dan ga ik even ‘uitpluizen’ wat voor een ander land de verzendkosten zijn.
0-0-0-0-0-0-0

Boekje “Mandala’s om blij van te worden”

10 geometrische vormen om zelf te gaan tekenen

(tijdelijk uitverkocht!!)

Een boekje wat is ontstaan uit allerlei geometrische opzetten voor mandala’s die ik maakte en uitschreef naar aanleiding van het Teken-je-Mee project.
Toegankelijk voor iedereen, zodat werkelijk iedereen mandala’s kan gaan tekenen, zonder al te veel formules en lastig rekenwerk. Je vindt hierin 10 opzetten waar soms de meeste wonderlijke vormen uit tevoorschijn kunnen komen. Magie op papier. Het is géén cursusboek maar wél één waar je gelijk mee aan de slag kunt.
Met een passer, een liniaal, een gradenboog, een stukje papier, een potlood en wat kleurpotloden kun je direct beginnen, eenvoud staat voorop in dit boekje.


deze 10 opzetten zijn te vinden de reader


Omdat ik geen grote boekhandel ben, heb ik geen enorme voorraden in huis. Dus als je het boekje wilt bestellen kan het een aantal werkdagen tot een week gaan duren voordat je het in huis hebt. Natuurlijk ook leuk als een klein cadeau voor iemand anders.

De kosten van de reader zijn € 9,95 – verzendkosten (in Nederland) zijn € 4,35
(om de verzendkosten wat te verzachten voeg ik een kaart bij).

wanneer je naam en adres per mail doorgeeft én als het bedrag ontvangen is

op banknummer: NL55 RABO 0358 4867 18 t.n.v. A. Bouman stuur ik het boekje zo snel mogelijk toe.

Voor verzendkosten buiten Nederland kun je het beste contact met me opnemen dan ga ik even ‘uitpluizen’ wat voor een ander land de verzendkosten zijn.2 opmerkingen:

  1. Geweldig mooi ik maak tegenwoordig Mandalas met verf dots arts,en heb ook vele op cdees geborduurd heerlijk allemaal,mijn hele leven al druk met mandalas.je winkel ziet er prachtig uit,je maakt mooi spul lieve groet Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je wel Ellie, oh dots art is ook prachtig! veel plezier met het mandala tekenen......lieve groet Ada

    BeantwoordenVerwijderen