zondag 27 januari 2019

Feestelijk! Ik ga een boekje weggeven!Lieve allemaal,

Gisteren verscheen mijn 300e blog...….eigenlijk is dat wel een heel heuglijk feit. Mede mogelijk gemaakt door alle lezers én alle commentaren die ik van jullie mag ontvangen, tja als het niet gelezen wordt zou ik snel stoppen met schrijven over mandala's.

Daarom lijkt het me leuk om het boekje  "Mandala's om blij van te worden" van eigen hand weg te geven, als cadeautje. In dit boekje vind je 10 geometrische opzetten, die door iedereen gemaakt kunnen worden. Omdat ze niet al te lastig zijn qua opzet.

Laat je naam achter op mijn blog, op fb bijv. een duim, óf je mag me een mail sturen. Wanneer je dit boekje al in je bezit hebt, kun je natuurlijk gewoon mee doen, misschien heb je wel een vriendin die er blij mee is.

Kom maar op met al die namen. Je kunt meedoen tot maandagavond 28 januari 2019, om 20.00 uur trek ik een naam, en maak die bekend.

Veel succes en een heerlijke zondag gewenst.

7 opmerkingen:

 1. Je schrijft elke keer weer zulke mooie pakkende stukjes over madala’s En zijn magische wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je sinds kort ontdekt op Facebook, prachtige mandala's maak je, voor mij nu een voorzichtige start. Een boekje kado krijgen met mandala's om blij van te worden klinkt als een geweldig mooi kado in deze fase, mooie actie! Kleurrijke groet, Yvonne Brugman

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief gebaar Ada, ik ben heel blij met jouw inspirerende woorden en manadala's op jouw blog. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Ada, 300 berichten, ik lees je blog graag, en het lijkt me een geweldig mooi boekje, als ik dichterbij woonde schoof ik graag aan je tafel aan om een mandala te komen tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ada, wat leuk dat je een boekje verloot. Ik loot graag mee! Fijn om zo elkaar te inspireren. Warme groet Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Ada, proficiat met je blog. Puur genieten van je teksten en mandala's … zeker als je zoals ik al enkele maanden 'uit' bent wat tekenen betreft na een schouderbreuk aan mijn 'teken'arm. Binnenkort weer aan de slag! Eén van jouw prachtige boekjes zou zeker inspireren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ada, ik loot graag mee!
  300 berichten al, en wat een genot steeds om ze te lezen!
  Je bent een inspiratie voor veel mensen!

  BeantwoordenVerwijderen