woensdag 29 januari 2020

de kracht van de Flower of LifeHoe ga ik het aan jullie vertellen?
Hoe ga ik het aan jullie uitleggen?

Dat mijn mandala’s anders zullen gaan worden.
Dat ze anders zullen gaan voelen.
Niet meer zullen zijn zoals vroeger.

Waar zal ik beginnen?

In een zomernacht, afgelopen zomer 2019, er was een oproep geweest om te gaan mediteren, wereldwijd. Met zoveel mensen, waarschijnlijk honderdduizenden deden mee. Er werd gevraagd om te werken met de Flower of Life, en dit als een beschermende vorm om Moeder Aarde heen te leggen, in gedachten, in meditatie. Om Moeder Aarde te helpen, te ondersteunen met al het leed wat haar wordt/is aangedaan.
Ik weet nog dat ik op mijn fb pagina en blog een oproep heb gedaan, om mee te doen, maar ook om deze Flower of Life te gaan tekenen. Fijn was om te zien, dat er meer mensen meededen en mee-tekenden.

In die bewuste nacht heb ik de enorme kracht van deze Flower of Life écht ervaren. Het draaide en tolde, de energie was niet te beschrijven. Maar wat zó, zó ontzettend bijzonder was, dat alle honden hier rondom ons huis heen begonnen te huilen, als wolven. Ja, want er zijn hier boerenbedrijven, waar de honden buiten zijn, ook in de nacht. En nee het was zeker geen volle maan, en omdat het hoogzomer was, stonden hier de ramen lekker wagenwijd open, dus ik heb ze gehoord. De één na de ander deed mee, en nee, niet alleen hier dichtbij, ook in de verte huilden ze mee. Toeval? Omdat er één begon, deden de anderen mee? Mijn gevoel vertelde wat anders, iedere vezel in mijn lijf vertelde dat het met deze meditatie te maken had. Met de intense energie die ontstond.
Ach en tijden later op een herfstmiddag, hier gewoon zittend in de kamer, wéér werkte ik met dezelfde Flower of Life meditatie. Nou dit keer geen honden, maar de paarden hinnikten er lustig op los. En weet je, zeg maar dat ik het verzin, maar mijn gevoel zegt zoveel anders.

In deze tijd, waarin de energie zo verhoogd is, onze eigen energietrilling zo resoneert met het Universum, kan het gewoon geen toeval zijn.


In die zomernacht zette het mij al aan het denken, ik wil, nee ik moet er iets meer mee gaan doen. Maar ja, de hele dag in meditatie, och ik heb niet het leven van een monnik gekozen, dus nee, het gaat op een andere manier vorm krijgen. En in datgene waar ik goed in ben, wat mijn levenspassie én -opdracht is. Mandalatekenen, en mensen daarmee en daarin inspireren.En vanuit alle richtingen komen nu de verhalen, de aanwijzingen dat de energie in en om ons heen zo aan het verhogen is, dat we nu ons potentieel waar we voor op aarde kwamen, neer moeten gaan zetten, dat er werkelijk geen ontkomen meer is. Het moet nu gaan gebeuren.Het lijkt of ik juist nu geroepen word om dit neer te gaan zetten. Met mijn potloden, de Flower of Life te tekenen. De energie neer te zetten, zodat ie gevoeld gaat worden door het hele Universum. Als een soort Lichtbaken, wat zoveel energie uitstraalt, in samenbundeling met zoveel anderen die op hun manier prachtige energie neer gaan zetten.

Want weten jullie, ik heb zolang mezelf afgevraagd, waarom ben ik hier? (ben zeker niet de enige, dat weet ik). De mandala is altijd een prachtig iets geweest om aan anderen dingen te vertellen, over elfen, engelen, kristallen, energieën die wij als mens vaak niet kunnen zien. Zoveel mensen altijd aan mijn tekentafel gehad, en altijd was de mandala de leidraad. En nu…….nu is voor mij de tijd gekomen om nog meer in die energie te gaan verdiepen, om het rond te strooien, middels de Flower of Life.Dus ja, mijn mandala’s zullen anders gaan worden, en zullen zeker anders gaan voelen. De Flower of Life zal voorlopig (en voor hoelang? ik laat het afhangen van de tijd) de basis zijn van mijn tekeningen. Misschien niet altijd te zien en terug te leiden, maar de basis zal erin verwerkt zijn. Om krachtige, prachtige, en zuivere energie door te geven. Aan jullie die dit lezen, aan jullie die dit voelen.

Ik hoop dat ik het uit heb kunnen leggen zodat je weet wat er anders gaat worden aan mijn tekeningen. En ik teken door, mijn hoofd vol inspiratie, vol energie om door te geven. De potloden en papier zijn geduldig.
En mijn oudere tekeningen, zullen ook nog wel te zien zijn hoor, ook die energie is nog helemaal ok, maar wat nieuw uit mijn handen gaat komen zal anders gaan voelen.

In een eerder artikel hier op mijn blog kun je o.a. lezen hoe je een Flower of Life tekent, en wat dit symbool betekent.

Ik wens je een heerlijke energieke dag.

2 opmerkingen:

  1. Mooi dat je dat allemaal zo gevoeld hebt, en jij niet alleen, en dat deze vorm je zo geïnspireerd heeft. Ben benieuwd hoe je tekeningen nu gaan worden.
    Wat ik me trouwens afvraag: De energie die om ons heen is, wordt die niet verstoord door al die satellieten die om onze wereld draaien voor de telefoons, internet en t.v.? Dat wordt alsmaar meer en sterker, dat moet toch invloed hebben op mens, dier en natuur, en zo de boel verstoren?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bijzonder verhaal Ada, dat je dat zo hebt ervaren en morgen meemaken.

    BeantwoordenVerwijderen