zaterdag 3 augustus 2019

zó teken je een Flower of Life (opzet) én waarom juist NU er mee werken!
Vanuit verschillende kanten,  vanuit het Universum, komt de dringende vraag om te gaan werken met de 'Flower of Life', oftewel de Levensbloem. Ik schreef een paar dagen geleden niet voor niets over mijn tekenopzet van dit symbool. Maar de oproepen worden steeds krachtiger...….vandaar nog maar er een keer over schrijven.
Wanneer je op facebook 'zit', kijk o.a. eens bij Martha Krul én bij Therese Zumi Sumner (of hier) of bij Cobra (hier). Ook zij schrijven over die dringende oproep vanuit het Universum, ter ondersteuning voor alle Vredelievende processen die gaande zijn voor de Aarde, we zitten met elkaar op een allesomvattend kantelpunt! Dus alles wat ingezet kan worden in dit proces is zó welkom!! We hebben tenslotte niet voor niets alle kennis tot ons genomen, mijn gevoel zegt, om het juist NU in te gaan zetten met elkaar.


Allereerst: wat is dat toch de "Flower of Life'?
Een symbool, één van de krachtigste symbolen die bestaat, wat voor komt in alle religies. Het geeft weer de verbondenheid met al het leven in het universum. Ga eens lezen op internet, of lees de prachtige boeken van Drunvalo Melchezideck, die in zijn boeken zeer gedetailleerd schrijft over dit prachtige symbool.

ik heb wat sites voor je gevonden waar je goed leesbare info kunt vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=U71jkx_D1F0 
(hier zie je hoe je opzet)

https://www.crystalhealingart.nl/heilige-geometrie-levensbloem/

https://www.alatara.nl/c-4729961/wat-is-de-flower-of-life/

kijk gewoon eens rond op internet en voed je met alle kennis die er te vinden is (en dat is echt heel veel)

Hoe nu te werken met dit krachtige symbool?:

Probeer in je meditatie bijvoorbeeld een raster van de Flower of Life' te visualiseren, probeer dit zo vaak mogelijk per dag. Zomaar een moment, maar door te werken met dit krachtige symbool kan heel veel bewerkstelligd worden.

Zelf ben ik als tekenaar gisteravond begonnen met een opzet van de Flower of Life (heb er al veel meer getekend, maar deze in het kader van de energie van het NU). En ik ga m de komende dagen uitwerken, en mezelf wentelen in die prachtige energie die het voortbrengt (tjee kan zomaar hé? met je kleurpotloden!)
hoe je een Flower of Life kunt tekenen zie je hier

En als laatste.....aan ons huis hangt al jaren een prachtige Flower of Life, én wat een geweldige energie brengt dat teweeg hier in ons huis.Lieverds ik wens jullie een mooie tekentijd! en kijk goed wat er gebeurt vanuit het Universum! Veiligheidsgordels om!1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.