donderdag 23 januari 2020

Vol vertrouwenVoel jij het ook? De verandering, die zo groots gaande is?
De lichamelijke ongemakken die we met elkaar ondervinden
omdat het Licht steeds meer binnenkomt in onze systemen.

Er wordt zoveel over geschreven en vaak is de herkenning zo groot. Ieder zal het op een eigen manier voelen en ervaren.
Wij zijn met elkaar op reis, naar een bestemming, waarvan we de uitkomst nog nét niet helemaal weten en kunnen overzien.
Maar dát er in de kosmos grootse en spannende dingen aan de gang zijn, is voor heel veel mensen te voelen en waar te nemen.

Het voelt als heel stil worden, luisteren naar wat er om ons heen gebeurt, en voelen wat er binnenin onszelf aan de gang is. En de kunst is nu om dicht bij jezelf te blijven, niet mee te gaan in de hectiek van het leven. De gekte die óók op dit moment aan alle kanten aanwezig is. Te blijven focussen op wat jij belangrijk vindt, wát jij fijn op dit moment om te doen.

Zodat je stil kunt blijven luisteren naar alle fluisteringen om je heen. Om zo uitgerust als mogelijk is, het 'nieuwe' wat zich aan gaat dienen in te kunnen duiken. Met open vizier, met een open hart, en armen wagenwijd geopend.

Een prachtige, spannende tijd om in te leven. We allemaal hebben gekozen om op dit moment híér in dit leven te zijn, om met elkaar de grote sprong te gaan maken. Naar een andere wereld........laten we hand in hand er het beste van maken. Vol vertrouwen, liefdevol en zorgzaam voor anderen maar ook voor onszelf......


Ik wens je een mooie donderdag...........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten