zaterdag 24 augustus 2019

Laat je meevoeren met de wind van veranderingenIndrukwekkend.....alle dingen die op dit moment in de wereld gebeuren. Branden en overstromingen wereldwijd, meldingen van aardbevingen (waar je niets over leest, maar ze zijn er wel degelijk!), het pedofielen-netwerk wat aan het licht komt, en wat nog veel meer gaat behelzen dan mensen voor mogelijk houden. De geldmarkt waar geen houden aan is. Mensen die sterven van de honger, mensen die geen dak boven hun hoofd hebben....och lieve mensen er is zoveel.......en de helft weten we nog niet eens. Er wordt zoveel voor ons verborgen gehouden. Je hoeft in de avond alleen maar naar de hemel te kijken, denk je nou écht dat wij alleen zijn in dit heelal? Zoveel mensen die vertellen over hun levens op andere planeten? Of over ontmoetingen met wezens van andere sterren? Zouden ze dat allemaal uit hun duim zuigen? Steeds meer mensen gaan zich herinneren over vroegere levens (onze eigen kleinzoon doet verslag van een vorig leven, tot in detail, keer op keer).Zaken waar al jaren over bericht wordt, nee niet in de 'gewone' media, maar in de 'alternatieve' media. Er is al jaren over dit moment in tijd gesproken...…..dat er grote veranderingen gaan komen. En ze zijn gaande.....voor degene die voelt en ziet, weet het...….we zitten in de tijd van veranderingen. Alles buitelt over elkaar. Het deksel is van de doofpot af, zoveel zaken zullen heel snel aan het licht komen, wees niet verrast, kijk met open mond...….en doe het goede ermee.


Zie en voel ook, hoe heftig dingen ook mogen zijn, de prachtige eenwording van de mensheid. Er werd de afgelopen week gemediteerd, wereldwijd, voor het Amazonegebied (zelf pak ik het grote geheel aan: Moeder Aarde én al haar bewoners), en kijk wat er gebeurt, binnen no-time valt er regen. Sommigen zullen zeggen, pffff toeval. Weet je nog dat we als kind op school leerden dan Indianen een regendans uitvoerden, waarom? Gedachtekracht misschien?? Zie de mensheid gewoon zelf oplossingen bedenken voor allerlei problemen, geen overheid, nee zelf. En luister ook vooral naar de kinderen, zij hebben soms zo'n prachtige heldere blik op zaken.Hóé zwaar en moeilijk het soms ook is...….laat je meevoeren met de wind van veranderingen. Door steeds meer in je eigen (gedachte) kracht te geloven, steeds bij jezelf te blijven, steeds het goede in mensen te blijven zien, positief te blijven, zal je daadwerkelijk voelen wat er met je gebeurt, maar ook met je omgeving. De uitstraling van je eigen Licht heeft grote gevolgen. En hoe meer mensen dit gaan doen, hoe groter de Lichtomvang. 

Blijf bij jezelf. Je bent hier op mijn pagina omdat je van mandala's houdt, omdat je je graag omringt met potloden, met kleuren. Ga aan de slag. Maak een heerlijke mandala, zet kleur neer in de wereld, ontspan, vergeet even al je zorgen. Pak je papier en ga aan de slag. Kleur de wereld wat mooier.

Dat grote wat in de wereld gaande is, gebeurt toch wel. Dat staat allemaal 'in de sterren geschreven'. Alleen de manier hoe JIJ er mee omgaat, dat bepaal jezelf. Zoek het goede in de mensheid, zie het mooie van Moeder Aarde, voel dankbaarheid voor datgene wat er is.

Ik wens je een heerlijke zaterdag, geniet.......van de zon, of juist van het binnenzijn, geniet van de mensen die vandaag je pad zullen kruisen, geniet van het alleen-zijn, geniet van het eten wat je vandaag zal gaan gebruiken.............kortom, geniet en wees dankbaar.

Een liefdevolle groet


2 opmerkingen:

 1. Wat Mooi omschreven Ada..presies zo ik het ook voel.
  Dankjewel voor dit moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige tekeningen en wat heb je dat prachtig beschreven.
  Zo denk ik er ook over. Kijk vooral heel veel naar de mooie dingen en de jonge mensen die oplossingen aan het zoeken zijn voor problemen.
  Er is gelukkig nog zoveel liefde om ons heen!
  Jij ook een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen