zaterdag 9 september 2017

Van hart tot hart.........

Al 2 dagen branden hier de kaarsen in huis continue. Al dagen probeert mijn hart de verstilling te vinden om ‘te bidden’. In gedachten roep ik alle Engelen aan om alle mensen wereldwijd bij te staan………orkanen, overstromingen, aardbevingen, voor alles en iedereen. Voorafgaand aan de Nieuwe Tijd zou er een periode van grote rampspoed zijn…..het is allemaal al voorspeld, er is al zoveel over geschreven, maar wie wil luisteren, wie wil het onder ogen zien?


De zonnevlammen die gesignaleerd zijn de afgelopen dagen, die een heel grote invloed gaan hebben op ons mensen, maar ook op al het leven hier op Aarde.

Wanneer gaan we leren dat we de natuur niet in de hand hebben, dat de natuur zijn eigen weg gaat………daar soms alles en iedereen in meesleurt. Het enige wat we nu kunnen doen is ‘bidden’, op welke manier dan ook, ieder op zijn eigen wijze……en de liefdevolle verbinding zoeken, van hart tot hart, met alles wat leeft op deze planeet, verbinding zoeken met Moeder Aarde…….ze geeft aan dat het genoeg is geweest……..laten we gaan luisteren en voluit gaan leven……van hart tot hart……en blijheid gaan voelen.......liefdevol en vertrouwend dat de Nieuwe Tijd aanstaande is.......Ik wens jullie een mooie, blije zaterdag, hopelijk met wat verstilling……

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.