zondag 5 maart 2017

Teken-Je-Mee krijgt een (ander) vervolg............
Soms zet één zin die iemand zegt of schrijft je zó aan t denken. Het laat je dan niet meer los. Wordt er een zaadje geplant………en niemand weet wanneer het tot groei en bloei komt.

Zo ook bij mij. Een tijdje geleden ging het over het “Teken-je-Mee” project. Samen met elkaar dezelfde opzet maken, en uitwerken zoals jij het zelf wilt. Na 4 prachtige creatieve jaren ben ik ermee gestopt, omdat er té veel tijd in ging zitten. De groep tekenaressen werd groter en groter. Op een goed moment werd het teveel. Had ook te maken met het moment in mijn leven, waar het privé gewoon even heel druk was.

Totdat Nel (dank je wel) schreef: “Je kunt ook een boekje maken van alle opdrachten Ada……….” en ja hoor, daar werd een zaadje geplant. Het bleef maar doorzingen in mijn hoofd. Een boekje, leuk…….maar oh, er zijn al zoveel mandalaboekjes………en voor veel mensen geldt, nóg een werkboekje in de kast……waar het ook vaak blijft staan. Nee mijn wens was om het wat directer te gaan doen. En weten jullie……..ik heb misschien wel een meter aan mappen staan met mandalalessen en opdrachten……….wat me ook wel fijn lijkt om het te gaan delen. Met nadruk op delen.  Soms is het fijn om ‘dingen’ rond te strooien waar mensen gewoon van genieten, zonder er geld voor te vragen. Zeker nu ik mijn nieuwe blog heb, wat veeeeel gemakkelijker te bewerken is dan mijn oude site.

Lieve mensen om een heel lang verhaal wat korter te maken, vanaf nu wil ik met regelmaat mandala-opzetten op mijn blog gaan zetten. Zodat iedereen er mee aan de slag kan gaan om ze uit te werken (maar ze worden niet zoals voorheen op mijn blog geplaatst, nee het is echt voor jullie zelf om ze uit te werken).

Je gaat ze vinden op de pagina’s naast mijn hoofdblog onder de naam Teken-je-Mee.

Omdat mandala’s mijn levenspassie zijn, en omdat ik het heerlijk vind te delen. Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met wát een mandala met je kan doen, de vredige rust, de ontspanning, de creativiteit…………kortom “De wereld van de Mandala”.


2 opmerkingen:

  1. Wat fijn Ada, dat je op een andere manier weer door kan geven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Ans, ja want dat is toch wel mijn ding.........doorgeven.......xx

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.