maandag 9 april 2018

Mijn geboortedag......

Ze gaven mij de plek waar ik geboren mocht worden, hun genen zijn soms zó zichtbaar in mijn Zijn, mijn lijf en mijn gezicht. Ik draag exact de rimpels van mijn vader, ha terwijl ik een kopie lijk van mijn moeder. Ze gaven me de plek om veilig op te groeien, waar ik de mens mocht worden die ik wilde zijn, in alle vrijheid en respect. De man die ik koos voor het leven….ze waren zo blij met hem………en later met het kleine meisje wat ons leven kwam verrijken.Nu, vandaag, terwijl ik mijn geboortedag vier, zijn ze zo dicht bij me. Misschien wel meer dan anders……als ik vandaag in de spiegel kijk, de rimpels zie én mijn grijze haren, dan weet ik, ik draag een stuk van die 2 lieverds bij me, altijd, ieder moment in mijn leven.

Vandaag een dag om te vieren én een dag vol herinnering. En als er straks kinderarmpjes om me heen worden geslagen om me te feliciteren, dan weet ik dat ze een moment héél dichtbij zijn, ze door de sluier heen er even bij zijn.

En wat ook heel bijzonder is, ook onze schoonzoon viert vandaag zijn geboortedag......toeval?
Een hele fijne dag gewenst....

4 opmerkingen:

 1. Lieve Ada, ook hier wil ik je feliciteren met je verjaardag.
  Wat een mooie mandala en mooie woorden.
  Geniet van je dag.

  Lieve groet van Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel voor je wens Maria.....vandaag een liefdevolle viering met de kinderen(en schoonzoon die ook jarig is), we maken er een gezamenlijk feestje van....lieve groet Ada

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd lieve Ada, wat een mooi en lief blogje. Wat fijn dat je in zo'n liefdevol nest hebt op kunnen groeien...dierbaar! Lieve groet en een mooie geboortedag toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel Petra, ja dierbaar en dankbaar...wat wil een mens nog meer als basis in het leven....lieve groet Ada

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.