woensdag 21 februari 2018

Dit is de bijdrage voor Norma en haar dieren geworden......
Wat fantastisch was het om alle mandala's binnen te krijgen van het project, én om ze in 1 keer aan 'de wereld te tonen'. Geweldige reacties kwamen er binnen en zo lief en jullie hebben massaal gedeeld. En wat is dit een geweldig gevoel om zo mét elkaar te tekenen........en als klap op de vuurpijl het bekijken van elkaars werk. En wat een inspiratie vind je dan ineens.

En ja, omdat er ook een goed doel aan is gekoppeld krijgt dit project voor mij nog net iets meer speciaals.........want wat een prachtig bedrag werd er dit keer opgehaald


€ 131,50!
Superbedankt allemaal.

(ik ontving ondertussen al een mail van Norma en haar team: "wauw, wat een mooi bedrag, dankjulliewel!!")

Er was iemand die een € 1,00 extra stortte namens haar hondje, die altijd bij haar is tijdens het tekenen. Sommige doneerden wat extra, vanwege het goede doel. Ook werd er gedoneerd door mensen die helemaal niet meededen. Wat lief. Omdat nog niet iedereen betaald heeft, en dit misschien binnenkort naar mij wil overmaken, kan het bedrag nog iets hoger worden, ik schrijf het dan gelijk over naar Norma.

Ik ga vanmiddag aan de slag met een nieuwe 'opdracht', ik weet al helemaal wat het gaat worden, nu nog uitwerken en alles op papier zetten........over een paar dagen wordt hij weer verzonden.

Een heerlijke woensdag gewenst........geniet van de zonnestralen!

1 opmerking:

  1. Wat fijn!! En ik kijk al uit naar de volgende opdracht.
    Het blogje over mijn mandala staat nu ook online :)
    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen