zaterdag 1 juli 2017

Kleurpotloden, een onuitputtelijke, creatieve bron........
Heb je wel in de gaten dat je met je kleurpotloden (of met welk ander teken/schilder/kleurmateriaal) dan ook, je werkelijk kunt toveren.

Door soms net met andere kleuren te werken, én soms met net een andere kleur papier, kan precies dezelfde opzet totaal anders worden. Soms is dat heel fijn (en grappig) om dat zelf eens te ervaren. En nu vandaag de regen met bakken neer zal vallen, is het misschien leuk om dat zelf eens uit te proberen.

Zoek eens een fijne ‘basis’opzet op, (het kan gewoon een heel eenvoudige zijn, het is een experiment), kijk eens wat voor papier je in huis hebt, zet je potloden klaar en ga aan de slag.
(hier zie je dus ook wat het papier voor verschil maakt)


Misschien kun je er één maken met rood/oranje tinten, of juist één in de aquakleuren (groen/blauw). Het is zomaar een idee, om jullie wat inspiratie te geven. Of vul je de kleuren nét op een andere manier in.

Het is zó ontzettend leuk om dan te zien, hóé verschillend je mandala’s kunnen worden. Oh, als je van mandala-tekenen houdt, heb je een onuitputtelijke creatieve bron in handen, je kan in het oneindige doortekenen………er zal nooit een mandala hetzelfde worden. Hoe bijzonder is dat?

2 bovenstaande  mandala's zijn gemaakt naar aanleiding van een graancirkel
(dus exact dezelfde opzet)Een heerlijke (teken) zaterdag gewenst………

Geen opmerkingen:

Een reactie posten