zondag 7 juli 2019

Schrik...alweer een week voorbij!
Omdat ik vandaag de vraag van iemand kreeg over het Teken-je-Mee project, én daardoor even op mijn blog was, zag ik dat het alweer bijna een week geleden was dat ik hier schreef. Over de prachtige luchten die je kunt zien, over de halo's. Oh nee....ik vind het gewoon ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Dan vraag ik me ook af, wat heb ik deze week dan allemaal gedaan??

Heel veel, ja dat weet ik wel, maar in al die dagen nog geen tekenpotlood vastgehouden, terwijl ik in gedachten van alles op papier neerzet. Maar goed, ik denk dat heel veel mensen hier 'last' van hebben. Het zal ook aan het fijne weer liggen, buitenzijn, gras maaien, bloemen knippen, buiten eten...…...en al zulke zalige dingen.In feite ligt mijn tekenpapiertje al klaar, mijn potloden staan stand-by, maar nu ik nog. Omdat vanavond Oranje de hoofdkleur zal zijn op tv (och ik geef niet zo veel om voetbal, maar ik vind het wel leuk dat mensen zo begaan kunnen zijn), plaats ik maar wat Oranje-achtige-mandala's. 

Omdat het én een heerlijke kleur is om mee te werken, én omdat ik op deze manier iets aan het oranjegevoel toe kan voegen. Misschien heb jij er helemaal niets mee, maar waarschijnlijk wel met mandala's (anders was je vast niet hier op deze blog)

Door de totaal verschillende soort tekeningen, is er misschien wel iets bij wat je inspiratie kan geven, tja het hoeft natuurlijk helemaal niet in het oranje, de kleurenkeuze is tenslotte reuze.

Och en zo lief, onze Zweedse buren zouden ook voor ons land mee-duimen! Dus of je nu wel gaat kijken of juist niet, ik wens je gewoon een heerlijke avond!2 opmerkingen:

  1. Precies...dat heb ik ook...het 'samen'gevoel...daar hou ik van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig al die oranje mandala's! Jammer dat ze verloren hebben, maar ach, de tweede plaats is toch ook heel mooi?
    Te weinig uren in een week? Tja dat heb ik ook altijd, we willen misschien ook wel te veel :-)

    BeantwoordenVerwijderen