maandag 1 juli 2019

De boodschap van de Halo's ook wel VredesregenboogZe verschijnen steeds vaker, de prachtige natuurverschijnselen Halo's genoemd. Gisteren kwam ik een filmpje tegen, je gelooft je eigen ogen niet, wat mooi. Prachtige cirkels gevuld met alle kleuren van de regenboog. Maar zo'n halo verschijnt niet voor niets.

Dit natuurverschijnsel draagt een boodschap in zich...…...ik schreef er al eens eerder over. Over de Zonnehond, de halo, de Indianen.....kijk eens meer naar de hemel boven je, er gebeurt zoveel en er worden zoveel boodschappen gegeven.

deze prachtige foto vond ik hier:


De voorspelling van dit verschijnsel, volgens de Indianenvolkeren, luidt als volgt:

"De ronde regenboogcirkel is bij verschillende Indianenvolkeren bekend als de Wervelende Regenboog of wel de Vredesregenboog. 
Wervelende Regenboog is de belofte van Vrede tussen alle Volken en alle mensen. De Wervelende Regenboog zal in de vorm van een Parhelium verschijnen aan hen die bereid zijn te zien. Een Parhelium is een volledige Regenboogcirkel rondom de zon, met helderwit licht in de Vier Windrichtingen. Een Parhelium is een zeldzaam natuurverschijnsel dat door Indianen Zonnehond werd genoemd. 

Deze naam wordt nu door wetenschappers over de hele wereld gebruikt. Omstreeks de Tijd van de Witte Buffel zullen er vele Zonnehonden te zien zijn, een teken in de Hemeltaal dat de Geheime en Heilige Leringen met alle rassen moeten worden gedeeld. Er zullen genoeg Kinderen van de Aarde ontwaakt zijn om de verantwoordelijkheid voor de leringen te dragen, en het helingsproces zal met volle kracht beginnen. De kinderen van de Aarde zullen een verandering in gevoelens ondergaan tijdens het proces van heling. Velen zullen zich hun levenstaak gaan herinneren en zij zullen hun gaven ontwikkelen om de gehele mensheid te helpen".

(gedeeltelijk overgenomen van www.niburunews.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.