zondag 2 september 2018

Teken je Mee project nummer 31

Deze prachtige 'uit het lood' mandala's kwamen de afgelopen weken binnen. Sommige mensen vonden het lastig omdat de mandala iets scheef op papier kwam te staan. Anderen vonden het een uitdaging. Er werd getekend onder soms heel vervelende privéomstandigheden, en gaf het tekenen van deze mandala een stuk rust en houvast. 

Geloof me, achter bijna alle mandala's zit een verhaal. Een mensenverhaal. Soms gevuld met heel veel blijdschap en soms met intens verdriet. Een serie tekeningen die gemaakt werden in een lange, warme, lome zomer, die zoveel levens op de kop gooide. Ik wens je heel veel kijkplezier, en evenzoveel inspiratie.Sonja JacobiGon Uitentuis


Tiny JongTrudi SchoenmakersWillemien Moerman


Reneé van RavenhorstNicole Reijnders
Petra Kuivenhoven
Neeke Beugelink
Nel Leber
Marloes van Esterik
Mirjam KleinebuulMirjam WagemansNicole Ottevaere

Karin van de Langenberg
Katja Boning
Marianne Galjema
Joke van Asperen
José Dienaar
Joyce van der Vliet


Jacqueline Hollegien
Jannie van Fulpen
Jellie VeenemaIngrid Kok
Jacqueline Haspels
Ingrid Druyven


Ans Thole

Ans van Hout
Dinie NeijenhuisAda BoumanAda Hink
Anja Kusters
Annelies Spang

Staat je mandala er niet bij? En heb je wel ingestuurd, laat het me even weten! Staat je naam verkeerd geschreven, ook dan lees ik het graag.
Misschien wil je de volgende keer ook mee gaan tekenen? Je kunt me mailen: ada@adaenpietbouman.nl

een heel fijne zondag gewenst


6 opmerkingen:

 1. Prachtig! Wat hebben mensen weer hun best gedaan.
  Die van Katja en van jou vind ik het mooist, maar het is geen wedstrijd natuurlijk. Het gaat altijd om het plezier en de rust die een mandala maken je geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floor, bijna bij alle mandala's die je ziet, hoort een verhaal. Over blijheid, verdriet, zorgen, maar ook intense vrede. Ieder vertelt door middel van een tekening een verhaal. Dat kan ook door de langere periode die we gebruiken om er aan te werken. Nee het is zeker geen wedstrijd, dan zou ik ook gelijk met dit initiatief stoppen. Dit is een plek waar iedereen kan tekenen wat er uit het diepst van hun Zijn naar boven mag komen, zo dankbaar dat ik hier een plekje voor in kan ruimen...….fijne dag Floor xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ada, wat zitten er weer kunstwerkjes bij, echt heel mooi, maar kunstwerkje of niet, ze zijn allemaal prachtig en zeker met de verhalen erachter, mijn verhaal van de errug drukke en vermoeiende zomer ken je.......ik hoop op koelere en betere tijden, komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is t, het zijn allemaal kunstwerkjes, gemaakt door eigen handen, door eigen inbreng, op een bepaald moment in levens, bijna alle mensen laten zien wat er diep van binnen borrelt, hoe prachtig is dat toch! en ik hoop met je mee Jeannet, heel veel liefs vanuit Twente xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooohhhh....wat zijn ze weer prachtig....weer een feest om naar te kijken.....en om weer heel veel inspiratie van te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja mooi he Ingrid, ook mede dank zij jouw inzending, met elkaar maken we er feest van, fijne dag xx

   Verwijderen