dinsdag 10 juli 2018

Hier zucht de wereld even van verlichting....
Hier zucht de wereld even van verlichting. Een gestage regen valt zacht op al droge land, op de planten, de vogels en alle andere beestjes die in de natuur leven. Vanmorgen vroeg hoorde ik het al......het zachte geluid van water op de weg, waar de auto's over heen reden. Gelukkig, hier in Twente frist de boel even heerlijk op (ik hoop op nog meer plekken).
In de tuin scharrelen heel veel jonge vogels, wiens veren nog niet eens goed zitten, en die verbaasd rond kijken, dit fenomeen hebben ze nog niet eerder waargenomen in hun jonge leven. Water, en nu eens vanuit de Hemel.


Zalig......er zal heus niet genoeg vallen om al het vele verdampte water van de afgelopen weken aan te vullen, maar met dit kleine beetje is iedereen denk ik wel blij. Ook wel fijn, een dag binnen......met mooie muziek, de kristallen die allemaal een wasbeurt krijgen, en daarna een pufje Palo Santo, dus het huis geurt hier zalig. De hortensia's die ik eerder deze week plukte krijgen een plekje binnen.....zodat ik er hier ook van kan genieten.

Ook nog nagenieten van al het moois wat gister op mijn blog stond, de lieve reacties, het vele delen, de mandala's die rondgaan over vele wegen, voor ieders inspiratie.
Dat kleurt mijn leven...….mijn leven met de Mandala. 

Ik wens jullie een heerlijke verfrissende dag toe.....

4 opmerkingen:

  1. Ooohh..ik hoop dat het deze kant op komt...de regen. Tis wel flink bewolkt. Ja fijn hé...ik ben ook zo blij dat de Mandala weer helemaal in mijn leven is! Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier weer niets gevallen in Utrecht. Een paar druppels en toen was het over. Wel jammer hoor, want de grond snakt naar water.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Intussen schijnt de zon weer volop, met harde wind.....nu maar hopen dat er snel weer een buitje valt...….

    BeantwoordenVerwijderen