zondag 22 oktober 2017

Herfst mandala vakantie doe-boekAfgelopen zomer maakte ik al een zomer vakantie-doe-boek......waarin verschillende technieken verwerkt in filmpjes te zien waren.
Met zoveel verscheidenheid aan manieren om dingen te verwerken in o.a. mandala's.
Nu de herfst is aangebroken, en de tijd van 'het naar binnen keren' weer is aangebroken, heb ik opnieuw wat technieken voor jullie bij elkaar gezet, met (hopelijk) voor ieder wat wils: geometrie, gemstones en het prachtige dotwerk.Heel veel plezier met het uitvinden wat jij leuk vindt.
0-0-0-0-0-0-0Een filmpje over hoe je dots kunt maken en hoe bewerk je een penseel om hier goed mee te kunnen dotten vind je hier:
foto gevonden op internet, maker onbekend
hier vind je een filmpje over een combinatie van mandala, zentangle en dotteneen filmpje over het maken van een herfst-dromenvanger………..supermooi vind je hier:
dit filmpje deelde ik al eerder van Elspeth McLean…..een tovenares in dotten én kleuren, je vindt m hier:voor de liefhebbers van strakke geometrie vond ik deze werkelijk geweldige uitleg van Dearing Wang, deze vind hier:


en de laatste…..het tekenen van een Mermaid gemstone………zo mooi, deze vind je hier:Wil je nog eens kijken wat er in het zomer vakantie doe-boek stond? Je kunt t hier vinden.


Ik wens je een heerlijke herfst......met veel creativiteit....


2 opmerkingen: