zondag 29 september 2019

Druildag? Nee tekendag!Vandaag is het zo'n dag, dat je waarschijnlijk niet veel buiten zult/kunt zijn.
 Regen, regen, regen.

Voor alle tekenliefhebbers hét moment om de potloden te slijpen, papier te snijden en aan de slag te gaan met een tekening. Maar soms heb je gewoon even geen inspiratie. Of weet je gewoon even niet hóé te beginnen.

Daarom heb ik het één en ander van mijn blog hier verzameld aan inspiratie, aan opzetten, aan honderden mandala's waar je waarschijnlijk best wel wat inspiratie kan vinden.
Voor mijn trouwe volgers zal er veel bekends voorbijkomen, maar nog steeds vinden nieuwe mensen de weg naar mijn blog, dus vandaar dat ik sommige dingen gewoon nóg eens plaats.

Kijk je me?Hier vind je om te beginnen werkelijk honderden en honderden tekeningen, gemaakt met heel veel vrouwen. Je komt soms echt ogen te kort.Hier vind je heel veel opzetten bij elkaar gezet, die ooit op mijn blog zijn verschenen. Graancirkels, slakkenhuizen, hexagram en nog veel meer......kijk maar eens rond.Hier een kleine eenvoudige opzet, maar met veel uitwerk-mogelijkhedenHier vind je een serie met leuke filmpjes die ik vond op internet met leuke uitleg over van alles, ik noemde het een Winter Mandala-doe-boek.Ik maakte eerder ook al eens een samenstelling van allerlei opzetten én ook de sluiertechniek én filmpjes die ik vond op internet, de link vind je hier

En ja, sommige dingen zal je 2 keer voorbij zien komen. Maar mijn hoop is, dat je gewoon wat inspiratie opdoet om aan de slag te gaan, met papier en potlood.

In ieder geval wens ik je een heerlijke zondag, met of zonder tekenen.1 opmerking:

  1. Nooit erg om het vaker voorbij te zien komen Ada, het werkt voor mij als een mantra...elke herhaling raakt weer iets aan. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen