zaterdag 16 februari 2019

40 vrouwen......en bijna muisstil

Bijna muisstil was het, afgelopen dinsdagavond. Veertig vrouwen waren bij elkaar gekomen om met elkaar te gaan tekenen, nee geen mandala's, dat gaat niet lukken. Daar is té veel uitleg voor nodig en dan is de groep ook veel te groot én de tijd te kort. 

Nee, we gingen creatief met fineliners aan de gang. Om te laten zien (en ervaren) dat je met heel weinig middelen heerlijk aan de slag kunt gaan. En kleurrijke uitwerkingen op papier kan zetten. Wél nog enkele voorbeelden laten zien wat je nóg meer kunt bereiken wanneer je wat kleurpotloden zou gebruiken, tja dát is natuurlijk wel mijn ding.Het was een heerlijke avond......een volle zaal, en ja op een gegeven moment was het (bijna) muisstil. Dat is wat tekenen met een mens doet, de overgave, de verstilling, de rust. Iemand zei: 'ik zou hier niet de rust voor nemen hoor', die later wel beaamde, 'wauw wat word je hier rustig van'.

De vrouwen gingen naar huis met best wat ideeën, niet iedereen zal er nog iets mee doen. Maar ik weet zeker dat een aantal de smaak te pakken hebben gekregen, en daar zal nog best wat creatiefs uit voort vloeien.

Een fijne avond was het …….. met zoveel vrouwen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.