dinsdag 3 juli 2018

"Harrie-in-de-warrie-dag""Harrie-in-de-warrie-dagen", zo worden hier de dagen genoemd als het allemaal een beetje anders is dan dat je 'gepland' had. Dingen die anders lopen. Maar waar je wel een vrolijke draai aan kan geven. Gisteren was zo'n dag. Onverwacht mocht ik een dag oppassen, feest voor de kinderen en voor oma (en opa), maar ja, kindjes van 4 zijn dan toch in de war, omdat ik normaal de kindjes op donderdag en vrijdag naar school breng (en ophaal), maar maandag??!! Lastig is het als je nog zo klein bent, maar een goede voorbereiding, want ja, is het hele leven soms niet een beetje in de war? Gebeuren er eigenlijk altijd wel onverwachte dingen.

Gisteren was ook mijn 'opruimdag' van de markt in Vasse (overigens heel gezellig geweest). Ik moet altijd grinniken om mezelf, ik sjouw zoveel mee, er liggen dan stapeltjes klaar voor mijn kraam. Maar uiteindelijk kon ik zondag door de superharde wind bijna niets neerzetten, als woei om óf weg. Wél leuke mensen gesproken (want ik zat ook te tekenen en te kleuren, maakt altijd nieuwsgierig), en ook fijn om mensen te treffen die ook mandala's maken (ik denk altijd dat de hele wereld ze kent, nou echt niet hoor).Na een 'harrie-in-de-warrie' dag ga ik vandaag met lapjes en stofzuiger maar eens aan de gang in huis. Ondanks dat we bijna helemaal buiten leven, gebeurt er binnen ook van alles. En natuurlijk eens kijken wat er in de tuin kan gebeuren. Veel gieteren, dat is zeker,  onkruid groeit bijna niet, maar de rozen zijn bijna allemaal uitgebloeid, terwijl de nieuwe knoppen op springen staan. Dus vanmiddag zal in teken staan van rozenblaadjes...…..knippen...….en vooral genieten van het buitenzijn. En heel misschien komen de potloden nog te voorschijn.

Ik wens je een fijne dinsdag met alles wat jij gaat doen!

1 opmerking:

  1. Ik heb met een camping aan Zee helaas heel de zomer last van Harrie in de Warrie dagen Ada.......en nog niet eens met een vrolijke afloop....gelukkig dat potloden niet beschimmelen, want anders.....Wel een leuke woordspeling.

    BeantwoordenVerwijderen