Mandalada's online-winkeltjeBoekje “Mandala’s om blij van te worden”
10 geometrische vormen om zelf te gaan tekenenEen boekje wat is ontstaan uit allerlei geometrische opzetten voor mandala’s die ik maakte en uitschreef naar aanleiding van het Teken-je-Mee project.
Toegankelijk voor iedereen, zodat werkelijk iedereen mandala’s kan gaan tekenen, zonder al te veel formules en lastig rekenwerk. Je vindt hierin 10 opzetten waar soms de meeste wonderlijke vormen uit tevoorschijn kunnen komen. Magie op papier. Het is géén cursusboek maar wél één waar je gelijk mee aan de slag kunt.
Met een passer, een liniaal, een gradenboog, een stukje papier, een potlood en wat kleurpotloden kun je direct beginnen, eenvoud staat voorop in dit boekje.


deze 10 opzetten zijn te vinden de reader


Omdat ik geen grote boekhandel ben, heb ik geen enorme voorraden in huis. Dus als je het boekje wilt bestellen kan het een aantal werkdagen tot een week gaan duren voordat je het in huis hebt. Natuurlijk ook leuk als een klein cadeau voor iemand anders.

De kosten van de reader zijn € 9,95 – verzendkosten (in Nederland) zijn € 4,35
(om de verzendkosten wat te verzachten voeg ik een kaart bij).

wanneer je naam en adres per mail doorgeeft én als het bedrag ontvangen is

op banknummer: NL55 RABO 0358 4867 18 t.n.v. A. Bouman stuur ik het boekje zo snel mogelijk toe.

Voor verzendkosten buiten Nederland kun je het beste contact met me opnemen dan ga ik even ‘uitpluizen’ wat voor een ander land de verzendkosten zijn.2 opmerkingen:

  1. Geweldig mooi ik maak tegenwoordig Mandalas met verf dots arts,en heb ook vele op cdees geborduurd heerlijk allemaal,mijn hele leven al druk met mandalas.je winkel ziet er prachtig uit,je maakt mooi spul lieve groet Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je wel Ellie, oh dots art is ook prachtig! veel plezier met het mandala tekenen......lieve groet Ada

    BeantwoordenVerwijderen