zondag 25 november 2018

Een dringende oproep van alle Natuurwezens........Sommige mensen die mij wat beter kennen, of soms mijn blog lezen, weten dat ik op dit moment een prachtige, intense training aan het volgen ben, waar we o.a. leren nóg meer contact te maken met Alles wat om ons heen is. Bomen, stenen, natuurwezens...…..alles is met elkaar verbonden. 

Ik schreef al eerder dat ik daarom me ook steeds meer zal gaan richten om 'de onzichtbare wereld meer zichtbaar te gaan maken'. Dus meer plaats in mijn tekeningen voor Engelen, elfen, allerlei wezens, die gewoon bij ons zijn, samen met ons willen leven. Alleen velen van ons mensen zijn vergeten dat ze er zijn, ze kunnen ze niet meer waarnemen.Sprookjes en sagen (in onze taal wordt het al snel uitgelegd als fantasie.....) vertellen al heel lang over natuurwezens, elfen, kabouters...…..waarom zijn wij het bijna allemaal vergeten? Waarom vinden we het 'raar' om erover te praten. De ongeziene wereld (maar voor zovelen ook gewoon waarneembaar).

Ik mocht in mijn training de prachtige, maar ook zo schrijnende oproep lezen van Merlijn om ons weer te gaan verbinden met de natuur, de wezens, met alles wat om ons heen is. Zo zal Moeder Aarde (Ümai) zich 'staande' kunnen houden...de wezens die onze hulp zó hard nodig hebben, die zó graag gehoord willen worden. Ze kunnen het niet alleen, we moeten samen gaan werken. Liefdevol, respectvol. Een hoopvolle toekomst maken voor alle kinderen die na ons komen.

Groet ze, de wezens, wanneer je buiten bent, maak een mooi plekje in je tuin, praat met ze. Laat ze voelen dat ze welkom zijn, in jouw leefomgeving. Maak verbinding met ze. Op dit moment ben ik een prachtig boekje aan het lezen (haha er liggen er trouwens meer voor het grijpen) van Margo Huggers 'de zevende Kristalvrouw", indringend geschreven over hoe we om (kunnen) gaan met allerlei natuurwezens.Weet je, voor mij is het altijd normaal geweest, dat ze om ons heen leven. Maar juist nu, in deze tijd, die gaat dringen voor ons allemaal, is het tijd om er over te gaan schrijven. Niet alleen een 'leuke tekening' maken, maar nee, vooral laten weten waarom ze op mijn papier verschijnen. Ze willen zó graag gezien worden...….

Mijn oproep, naar jou, van hart tot hart, geef de wezens een plekje (in je hart) in je leefomgeving, ze snakken naar ons! Net als bij het werken met Engelen......zij willen zo graag, maar wij moeten vragen en aangeven dat we samen willen werken.

Ik wens je een heerlijke zondag.
4 opmerkingen:

 1. WOW Ada, een blog naar mijn hart.
  Ikzelf voel me in mijn element tussen de bomen en maak foto's en teksten over mijn "natuurmomenten" die ik weer deel op het internet. Zie in het menu van https://hartegroet.blogspot.com
  In onze kleine tuin staan een paar Boeddha's en er hangen twee Green Man's, een windgong en nog wat dingetjes. Verder gaan mijn man en ik een rotstuintje maken en hebben we struiken en een klein boompje.
  Bij mij zijn natuurwezentjes, elfjes en engelen meer dan welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lening nodig? Heeft u financiële ondersteuning nodig? Heeft u een lening nodig voor uw projecten? Als dat zo is, maak je dan geen zorgen meer, een legitieme en echte kredietmaatschappij die allerlei leningen met een percentage van 2 uitgeeft, is hier en klaar om de behoeftigen te helpen. Neem onmiddellijk contact op met het volgende e-mailadres: richhardfinacialhome2289@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo meneer / mevrouw,

  Heeft u een dringende lening nodig, of heeft u een herfinancieringslening nodig, heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen? Een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een acceptabele rentevoet zonder het krediet te controleren !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail.

  E-mail: sabinhelps@gmail.com

  Nou bedankt.
  Mr. Karin Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaal enz., Of werd u om een of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financiële instelling. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen