zondag 1 oktober 2017

Vergeten boeken in de kast.......
Soms kon je spelden horen vallen, zó stil was het soms gistermiddag. In het fijne Vrouwencentrum in Emmeloord, waar getekend werd aan een Islamitische Geometrische vorm. Lijnen, lijnen en nog eens lijnen. Diepe concentratie was nodig om alle lijnen te tekenen én om de goede richting ervan te volgen.
Maar het is gelukt, iedereen ging met de opzet naar huis, waar de tekening verder uitgewerkt kan worden. Het was een geweldig samenzijn, en wéér blijkt, de mandala verbindt en brengt uit alle windrichtingen samen. Geweldig.
Het zien van de meegebrachte tekeningen en mandala’s was ook zó inspirerend, ha en dan met de herfst voor de deur, nou ik denk dat er weer veel prachtigs op papier zal worden gezet.

Mooi is ook te merken dat boeken die velen al jaren in de kast hebben staan, een prachtige bron van inspiratie kunnen zijn, maar vaak vergeten op een boekenplank staan. Misschien een leuke tip. Heb je ‘oud’ mandala-tekenboek, waar je al tijden niets mee gedaan hebt? Kijk er eens in……bekijk eens of je er inspiratie in vindt ……..want je ogen van NU kijken anders dan je ogen van toen…..echt het werkt wel zo.

Deze zondag gaan bij mij (ons) de wandelschoenen aan…..lekker naar buiten, zonnestralen vangen (ze zijn beloofd) even de mandala laten voor wat ie is…….. en morgen zien we wel weer, de potloden wachten geduldig….

Ik wens je een heerlijke (buiten)zondag…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten