maandag 12 maart 2018

Helder moment


Herken je dat? Ineens krijg je zo'n helder moment, zo van yes! Dit is het en dit gaat het worden. Om even later heel veel leeuwen en beren op je weg tegen te komen (die je zelf bedenkt), die je op alle mogelijke manieren tegen willen gaan houden. Je van je heldere moment weg willen leiden.

Pffffff.....ineens weg al het enthousiasme, waarvan je dacht, nou dit gaat het helemaal worden. Het overkomt me regelmatig. Daarom voelt het soms als dobberen op een gedachten- en wensenbrij. En zie dan net maar eens het juiste eruit te vissen. Zo had ik in de afgelopen dagen ook zo'n inzichtmoment.......zag het allemaal voor me. Maar oh nee.......dan komt het denken erbij......dit kan niet, dit kan ook niet......zucht........terwijl ik het wél voor me zag.

En juist dát wil ik nu volbrengen, dát wat ik voor me zag. Doorzetten.......op welke manier.....ik ga er achter komen. Ik zal het eens met mijn engelen 'bespreken' en proberen heel goed te luisteren, en vertrouwen op wat ze te vertellen hebben.

Nog een hele weg te gaan, maar hopelijk zonder al te veel leeuwen en beren, zodat ik recht door kan lopen, op mijn weg, zonder hobbels en bobbels. Maar ik verwacht nog wel één of andere afslag hoor........

Ik wens je een mooie maandag.........


1 opmerking:

  1. Ja ik herken dat en mijn ervaring is ook dat die bedachte hobbels nooit zo uitpakken als hoe je het heb bedacht. Het loopt altijd anders...dus vertrouw maar op je helderen moment! Lieve groet Petra

    BeantwoordenVerwijderen