donderdag 29 maart 2018

Stille Week....





Zo in deze Stille Week voor Pasen.........terwijl er afspraken afgezegd zijn (wat later blijkt, een hele mooie reden heeft) de rust in mezelf vinden. De stilte zoeken en dan mogen werken met de Engelen.......en dan de mooiste hoopvolle boodschappen krijgen. Gewoon hier aan mijn tekentafel, tussen de kleurpotloden en passer in.

De Engelen, ik werk er al zo lang mee. Op mijn eigen eenvoudige manier, door gewoon te vragen én met ze te praten. Er worden zoveel Engelen bij naam genoemd, met evenzoveel kwaliteiten.........enkele namen weet ik wel uit mijn hoofd......maar ik denk altijd voor mensen waar dit nieuw voor is......is het soms zo lastig, om bij een noodsituatie de 'goede' Engel aan te roepen. Je gaat tenslotte bij nood aan de man, niet eerst een boek opzoeken waar ze allemaal in beschreven zijn. Nee hoor, het kan allemaal veel eenvoudiger, zonder al te veel poespas (wat voor mijn gevoel de mensen er vaak zelf bij bedenken.) Zuiver en oprecht vragen vanuit het hart, én echt er wordt naar je geluisterd........de kunst voor ons mensen.........om naar de Engelen te luisteren én de boodschap helder te krijgen.



Gisteren heb ik de boodschappen die ik mocht ontvangen van de Engelen, samen met een mandala verwerkt in mijn mandalaboek. Als aandenken, zo aan deze week. Waar langzaamaan alle puzzelstukjes in mijn leven een plek gaan krijgen. Nog even hard werken (en nadenken).....en vooral goed blijven luisteren.......en kijken........en voelen...........en ruiken.........want écht, de Engelen wandelen gewoon naast ons, mee op ons levenspad. En oh wat willen ze graag uitgenodigd worden in onze levens.......

ik wens je een mooie Witte Donderdag..........

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooi stukje Ada en een prachtige mandala.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi. Vandaag begint het Paastridiuüm. Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag. Op Paaszaterdagavond begint het grootste feest met de Paaswake; het ontsteken van het licht, Paaskaars. Zalig Pasen voor iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel Benedicte, ik vind dit zulke bijzondere, indrukwekkende, maar ook zulke hoopvolle dagen....zalig Pasen gewenst Benedicte.....

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.