woensdag 13 januari 2021

Het is bijna tijdHet is bijna tijd......

Nog een paar dagen, voordat alles naar buiten gaat komen, nog een paar dagen, voordat de ogen open zullen gaan van miljoenen en miljoenen mensen.
Hier op de deze plek, heb ik zó vaak geschreven over de walgelijke misstanden in de wereld, en per dag, misschien wel per uur, worden de afgrijselijkheden waarheid. Er komt nu per moment zoveel bovendrijven dat een mens het soms niet meer kan bevatten.
Hier op deze plek, heb ik al jarenlang (en ook aan mijn tekentafel en privé) duwtjes gegeven, om eens verder te kijken dat de MSM, kijk eens naar de politiek, kijk eens naar de kerk, kijk eens naar alle 'beroemdheden', kijk nou eens.....!
Maar de tijd van zachte duwtjes geven is voorbij. Nog een paar dagen dat zullen de ogen opengaan. Zal de keiharde waarheid op tafel liggen. Daarom écht mijn laatste oproep, zet die tv uit, ga achter Netflix weg, en ga op zoek naar alle informatie die overal beschikbaar is.
Dúrf het onder ogen te zien, dat de wereld waarin we leven één en al fictie is, zoveel leugens die ons in de ogen werden gestrooid. Zoek...want straks, over een paar dagen, zal je versteld staan, en beroerd worden van wat er aan openbaringen komen gaan.
Nu heb je nog heel even de tijd om op zoek te gaan.......
Zoveel namen en sites heb ik hier door de jaren heen gegeven, zoveel info, met name over de wandaden tegen en met de kinderen.
Hier een paar namen (zoek ze zelf op, want bijna iedereen is naar een andere plek verhuisd, dus doe zelf onderzoek, doen anderen al zoveel jaren)
Janet Ossenbaard (the Fall of the Cabal)
Charlie Ward
Simon Parkes
Lin Wood
zoek eens op
Nesara/Gesara
Kryon
Nyla Nguyen
Cobra/Portal 2012
Therese Zumner
Anniek Oosting
Marjolein Ingrid Pursang
Martha Krul
en nog zoveel mensen meer.......
zoveel prachtige mensen met prachtige inzichten
ik kan nog wel een poosje doorgaan, heb ik mensen hier niet genoemd, dan vind je ze wel hier op mijn fb, omdat ik al eens iets van ze deelde.....
Ga lezen, en ga dat alsjeblieft nu doen......er zijn nog een paar dagen (en nee! dat klinkt helemaal niet bedreigend, want het zal juist een bevrijding zijn voor de hele mensheid en onze hele planeet).
Maar zeg later niet tegen me, ik heb het allemaal niet geweten.
Want ik weet dat veel mensen die net als ik al jaren onderzoek doen, misschien nog wel een naam willen toevoegen, zodat jij nog meer op kan zoeken (want het voorwerk is door zoveel Lichtwerkers al gedaan).
Ik wens je voor nu een heerlijke dag,
en nogmaals ga op onderzoek
Ada

Geen opmerkingen:

Een reactie posten